sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Seuraa sydämiä - tienvarsikyltit syyshäihin

Tehdäkö itse vai ostaako tienvarsikyltit? Mistä löytyisi mieleiset? Pahvia vai puuta? Nämä nyt on häihin liittyvistä asioista niitä pienimpiä, joista ei varmasti kannata stressata. Ainakaan kuukausia etukäteen. Mutta en voi silti väittää, ettenkö olisi yllä olevan kaltaisia kysymyksiä ehtinyt näihinkin liittyen päässäni jo pyörittelemään. :)

Me luotimme tällä kertaa sattumaan: joku käsistään taitava jossain on tehnyt nämä ihanuudet ja nyt ne ovat tuntemattomien mutkien kautta löytäneet meidän kotiin.Yksi kaasoistani ehdotti taannoin vaivihkaa, että voisiko kyltit sitten olla jotain muuta kuin ainaisia punaisia sydämiä. :D Olisivat voineet ihan hyvin olla, mutta kun nämä löytyivät naimisiin.infon hääkirpparilla, tämä ikuinen romantikko sai napattua ne itselleen. Ja nyt en vaihtaisi näitä mihinkään!


Yli metrin mittaisten kylttien materiaali on tukevaa puuta ja syyshäiden ollessa kyseessä ei oikeastaan mahdollisen sateen takia muita matskuvaihtoehtoja kannata edes ajatella. Väritkin sopivat kivasti meidän rustiikkiiseen maalaisteemaan.

Sydämet on ruuvattu kahdella ruuvilla kiinni, samoin nuolien suunta on helposti vaihdettavissa vain muutamalla ruuvarin pyöräytyksellä. Maalipintakin on ihan hyvässä kunnossa. Saatiin edelliseltä omistajalta mukaan valkoista teippiä, jolla täytyy vaan askarrella meidän kirjaimet K & M. Toivottavasti vieraamme vaan ehtivät vilkuilemaan näitä matkallaan kirkosta juhlapaikallemme!

Eilen tuli otettua upeassa paisteessa nuo kylttikuvat ja käytyä ekaa kertaa läheisen lahden jäällä käppäilemässä. Tuli huomaamatta käveltyä ja ihailtua kotikulmia mereltä käsin puolitoista tuntia. Kevätaurinko siellä paistelee komeasti myös tänään, joten pakko lähteä tänäänkin sulhon kanssa nauttimaan säteistä jäälle ja metsästämään ensimmäisiä kevätpisamia. Nähdään!<3

3 kommenttia:

 1. Jos aijot luopua näistä häiden jälkeen, ni mielelläni ostan nämä kyltit sulta !!! just sellaset mitä olen ajatellut hankkia :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa aktiivisuutta! Juu, aion ehdottomasti luopua niistä heti häidemme jälkeen, tai no, heti häämatkamme jälkeen. ;) Eli ykkösvaraus sulle! Jutellaan hinnasta ja muista vielä tarkemmin myöhemmin. Taidan käyttää noissa sellaista teippiä, jolla laitetaan meidän nimikirjaimet paikalleen, jotta se on vaan helppo repäistä pois jälkeenpäin, niin säilyy maalit hyvinä seuraaville omistajillekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi jes, mahtavaaa ! Ollaan näistä yhteydessä myöhemmin :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...