perjantai 8. maaliskuuta 2013

Häätavaroiden kierrätys kunniaan!

Olen astunut hääsuunnittelussa ihan "nextille levelille" viimeisen viikon aikana ja tämä hääblogi on vain yksi osoitus siitä. :) Vaikka häihimme on vielä reilut seitsemän kuukautta aikaa, viime aikoina päällimäisenä mielessäni ovat pyörineet erilaiset koristelut, tai oikeastaan lähinnä ne täysin rajattomat mahdollisuudet erilaisiin koristeluihin ja tyyleihin, joissa vain mielikuvitus on rajana. Omaan häähaahuiluuni on tähän mennessä kuulunut lähinnä erilaisilla kansainvälisillä hääaiheisilla sivustoilla ja nettikaupoissa seikkailu, mutta miksi etsiä aina uutta?

Yhtenä iltana eksyin naimisiin.infon hääfoorumille ja löysin sen kirjavia myynti-ilmoituksia pullistelevan kirppariosaston, jonne jumituin moneksi tunniksi katselemaan mitä kaikkea ihanaa sitä voisikaan käytettynä pikkurahalla saada hankittua häitä varten.

Itseni tuntien homma lähti ihan lapasesta ja kohta huomasin tehneeni yhdelle arki-illalle melkoisen ohjelman, joka tulisi kuljettamaan minua pisin Uusimaata, oh the joy. Menneen vuoden morsmaikkujen myymiä kertakaikkisen ihania käytettyjä koristeita löytyi niin Lauttasaaresta kuin Järvenpäästäkin. Ja kun oikea moodi oli kerran päällä, koti tyhjä ja mies lapsukaisen kanssa leffassa, niin ajattelinpa piipahtaa nopeasti illan päätteeksi vielä läheisen ostoskeskuksemme Tiimarissa. Tiuku vislasi kymmentä vaille kasia kun astuin sisään kauppaan ja en ollut vaan uskoa silmiäni: kuinka usein käy sellainen tuuri, että juuri ne tavarat, joita olet ajatellut kaupasta hankkia on -70 % alennuksessa?

Myhäilevä hymy korvissa lapoin ihanaa valkoista pitsinauhaa kahdessa ihanassa maalaistyylisiin syyshäihimme sopivassa värissä korin pohjalle ja tunsin oloni niin tyytyväiseksi. Kymmenessä minuutissa hyllykolo pitsinauhojen ja juuttikankaiden osalta oli tyhjentynyt ja itsellä loistofiilis, miten näin pienistä asioista voinkin tulla niin hyvä mieli. Samalla huomasin mietiskeleväni mielessäni, että ne löpöt, jotka olin tuhlaillut ajellessani ympäriinsä tienvarsikylttejä ja purnukoita haalien säästyi ihan varmasti nyt viimeisellä etapillani askartelukaupassa. Taisi pieni omatunnon ääni ja selittelyn maku siellä nakertaa kuitenkin, kun lopulta niitä euroja tuli kuitenkin SIJOITETTUA jonkin verran. ;) Mutta nytpä meillä on ainakin runsaasti koristelumatskuja kukkamaljakoille, joita on tarkoitus askarrella kaasojen kanssa jossain vaiheessa huhtikuussa.Lauttasaaresta löytyi nämä ihanat karkkibuffaan tulevat karkkikipot ja valmiiksi silkkinauhoitetut (!) karkkikauhat.


Pitsinauha, jossa on valmiina teippipinta, miten kätevää!

P.S. Ne Järvepäästä löytämäni jonkun kädentaitoisen tekemät tienvarsikyltit ovat SUPERHIENOT, niistä tulossa kuvia pikapuoliin.

Aurinkoista viikonloppua,

Annamaikku

2 kommenttia:

  1. Olipa ihana löytää tämä sinun blogisi! Tervetuloa blogimaailmaan :)

    Ja tervetuloa lukemaan nimeni takaa löytyvää omaa blogiani.

    VastaaPoista
  2. Oi, kiitoksia paljon Tanja! :) Tosi kiva kun olet löytänyt tänne. Ja juu, tässä vielä ihmetellään näitä blogimaailman kiemuroita ja samalla koitetaan löytää aikaa muulta elämältä kirjoittamiselle. Aiheita olisi niin paljon, mistä haluaisi kirjoittaa. :)

    Kiitos, minäpä käyn kurkkimassa vuorostani sinun blogiasi. Ollaanhan jutuissa!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...