maanantai 1. huhtikuuta 2013

Ruudun takaa, ruudun takaa...

Tämä leppoisa vapaapäiväni oli pyhitetty kevätsiivoukselle ja terassin kevätkuntoon katsastamiselle ja hyvin se päivä näissä merkeissä alkoikin. Muttamutta. :D Siivoushuumassa päätin kokeilla kovasti kehuttua tori.fi:tä myyntimielessä ja pistää vihdoin sulhoa liukkaudellaan ärsyttäneet keittiön matot myyntiin. Samaan paikkaan myyntiin päätyi myös meidän vanha terassikalusto. Kyselyitä ja viestejä tulvi muuten ovista ja ikkunoista ja lopulta saatiin molemmat alle puolessa tunnissa kaupaksi pyyntihinnalla. Ja kamat noudetaan huomenna, go tori.fi!

Eksyin tietysti omalla myyntiretkelläni lahjakkaasti myös muiden Piha ja puutarha -myynti-ilmoitusten puolelle. Ajattelin, että ihan vaan vilkaisen, josko löytyisi vaikka kivoja istutusruukkuja tai muita terassille sopivia juttuja, mutta sielläpä tämä ihana wanha ikkunanrotisko odotteli ostajaansa pilkkahintaan. Pari viestiä ystävällisen myyjän kanssa ja auton nokka näytti jo kohti itä-Helsinkiä.


Yksi ikkunan ruutu aukeaa.

Maalit rapisee ja tuoksu on lievästi sanottuna ummehtunut, mutta rustiikkista sen olla pitääkin. Heti tulee mieleen monta juttua, miten tätä voisi hyödyntää häissämme. Vai miltä kuulostaisi ikkuna esimerkiksi photo boothissa tai vieraat voisi jättää siihen vaikka tarralapuilla viestejä hääparille tai miksei se kävisi ihan vaan somisteeksi juhlapaikalle. Tämä kuuluu minusta samaan kategoriaan niiden maitotonkkien, sinkkisoikkojen, vanhojen matkalaukkujen ja muiden ihanuuksien kanssa... Tiettekste? ;)


Myyjä oli hyödyntänyt vanhaa ikkunan pokaa yrttikaapissaan.
 
 Jätetään ideat muhimaan toistaiseksi ja katsotaan mihin tämän kanssa vielä päädytään.

Huomenna alkais normaalisti arki, mutta täällä talvilomaillaan, ihanaa! Blogista ei kuitenkaan oteta lomaa, vaan pistetään päinvastoin kuutosvaihde päälle.

Kuullaan siis jälleen pian,

Annamaikku

4 kommenttia:

 1. Wautsi, kelpais meikäläisellekin! Ikkunanpokat sopis useampaankin käyttötarkoitukseen. Meillä myös syyshäät 2013, joten saat täältä yhden seuraajan :)

  VastaaPoista
 2. Hieno! Noihin ikkunankarmeihin oon törmännyt hääblogimaailmassa aika paljonkin ja yhdessä vaiheessa haaveilin samanlaista myös meille. Monessä yhteydessä oon nähnyt sitä käytettävän pöytäkarttana, vink vink, jos sen toteutustapa on teillä vielä auki :)

  VastaaPoista
 3. Moikka Elliina! Kiva kuulla, ja kiitoksia kommentista! Vaihdellaan ajatuksia tässä vuoden mittaan :)

  VastaaPoista
 4. Hermanni, juu, sieltä jostain inspiraatiokuvista mäkin sain idean, että tolle kehykselle voisi ylipäätään tehdä jotain. Se pöytäkarttaidea on itseasiassa mielessä päällimmäisenä tällä hetkellä, katsotaan, miten sen saisi toimimaan, kun toi poka on tollaista ruudukasta mallia. :) Ja mihin sen saisi esille sinne juhlapaikalle, sellaiselle kolmijalkaiselle maalaustelineelle? :) Täytyy edottomasti palata asiaan!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...